Het wow-effect van Maretti


Sereniteit en topdesign tot in detail typeren dit riante buitenhuis in Moraira, aan de Costa Blanca. Villa Cawow is in 2013 ontworpen door de Spaanse architect Carlos Gilardi. Het interieur werd verzorgd door architect Pedro Lozano naar ontwerp en in opdracht van de eigenaar zelf. Pedro Lozano koos voor een samenwerking met Maretti Lighting vanwege haar expertise met villa’s in dit segment. 

Om het serene gevoel van het interieurontwerp te waarborgen creëerde Maretti rust en een eenheid door als basisverlichting in alle ruimtes de Square trimless in de plafonds te plaatsen. Dit luxe armatuur voorzien van de AR111 lichtbron geeft een prachtige warme lichtval. De spots zijn draai- en kantelbaar en perfect geschikt voor het aanlichten van de kunstwerken aan de wand.

Voor de garage heeft Maretti maatwerk armaturen ontworpen. In de fitnessruimte zorgen de Evolution-armaturen voor goed licht en een ontspannen sfeer.

In Spanje leeft men vooral buiten. De zorgvuldig gekozen verlichting maakt van de moderne witte patio een warme gezellige plek om heerlijk te genieten van de lange Spaanse avonden. De Stretto en Ground square inbouwarmaturen langs de paden, trappen en in de vloeren bij het zwembad zijn zo geplaatst dat ze onopvallend opgaan in het exterieur, maar ’s avonds zorgen voor een spectaculair effect.